Actieve Hulp Cambodja Projecten Weblog Fotoalbum Ik wil helpen Sponsors Vrijwilligers
Waar is Heida nu?

..in Cambodja! Tot en met 17 september zit ik weer in het zonnige Zuiden.

Dit keer ga ik als begeleider van een kleine groep vrijwilligers voor stichting En Route naar Anlong Khong. In navolging van de groepen van vorig jaar zijn er dit jaar weer 3 groepen jongeren die de handen uit de mouwen steken om Anlong Khong te helpen haar levensstandaard te verbeteren. En Route heeft me gevraagd de laatste groep te begeleiden.

De vorige twee groepen hebben de lat lekker hoog gelegd voor ons groepje, mijn hemel wat hebben ze weer hard gewerkt! Aan ons om dat af te ronden en in te bedden in de gemeenschap. Wij gaan ons daarnaast richten op een 'Wash your hands' campagne, dankzij zeep van stichting Soap&Samples.

Ik heb het niet echt van de daken geschreeuwd (mede door een gebrek aan regelmatige internettoegang door allerlei buitenlandse activiteiten), maar we hebben als stichting niet stilgezeten de laatste tijd. De nieuwe website is gelanceerd. In Cambodja is de winkel fiks onder handen genomen door stichtinggenoot Rik en vrijwilliger Ted. De Engelse les is gestart. En het kleuteronderwijs nieuw leven ingeblazen.

Ben reuze benieuwd naar het eindresultaat! Ik ga het even gauw bekijken...

Uw donatie maakt het verschil.