Actieve Hulp Cambodja Projecten Weblog Fotoalbum Ik wil helpen Sponsors Vrijwilligers
Nu ook actief in de standbouw

Eind mei moeten alle papier maché speelgoedjes klaar zijn voor verscheping naar Amerika. Harmon, de man die het project draait, gaat daar 3 maanden keihard aan de slag om de in Anlong Khong gemaakte spulletjes aan de Amerikaanse man te brengen. Want het project kan alleen in september weer van start als er een nieuwe order komt. Slaan de speelgoedjes niet aan, dan krijgt het project geen vervolg (op dit moment één van mijn grootste punten van zorg kan ik u zeggen).

Harmon heeft zich ingeschreven voor 3 beurzen waar fair-trade producten aan de retailmarkt worden aangeboden. Maar om toegelaten te worden had hij foto's van een display nodig, de beursorganisatie wil graag weten hoe zijn stand eruit gaat zien alvorens ze hem toelaten. Maar daar had ie eigenlijk nog geen flauw idee van. Dus kwam de vraag of ik, met mijn gevoel voor gezellige kleurcombinaties en een winkel vol bruikbaar materiaal, misschien een beetje wilde helpen. Tuurlijk! Want ik wil niets liever dan dat die dingen goed verkocht worden straks. Daar wil ik wel even een middag de winkel voor uitlenen.

Vakkundig hebben we op een zondagmiddag ons winkeltje finaal overhoop gehaald. Met het winkelmeubilair hebben we een gezellige fleurige beurs-stand geïmiteerd. De ervaren televisieman heeft mooie foto's gemaakt, het zwikje is direct ingestuurd en hopla bij 2 van de 3 zijn Harmon en zijn speelgoedjes meteen toegelaten. Het verkopen kan beginnen!

Nu wil hij graag een korte cursus hoe ie dat straks met zijn kleurendoofheid zelf voor elkaar moet krijgen, want mee naar New York om de boel op te bouwen valt geloof ik niet helemaal onder de scope van mijn project.

Onze improvisatie van een display

Uw donatie maakt het verschil.