Actieve Hulp Cambodja Projecten Weblog Fotoalbum Ik wil helpen Sponsors Vrijwilligers
Heida Raven wint Vodafone World of Difference prijs 2007

Heida voor school Anlong Khong

Het winnen van deze prijs betekende dat Heida zich een jaar lang full time in mocht zetten voor stichting Actieve Hulp Cambodja. Vol enthousiasme vertrok zij in november 2007 voor anderhalf jaar naar Cambodja om daar mogelijkheden te onderzoeken en implementeren die de levensstandaard en werkgelegenheid voor de inwoners van de sloppenwijk Anlong Khong duurzaam verbeteren.

De World of Difference prijs is een initiatief van de Vodafone Netherlands Foundation. Hiermee bieden zij elk jaar een paar mensen de kans een wereld van verschil te maken voor een goed doel waar zij een bijzondere passie voor hebben. Dit doen zij door hen een modaal jaarsalaris beschikbaar te stellen. Een fantastische kans voor een kleine vrijwilligersgedreven stichting als Actieve Hulp Cambodja. Wij kregen Heida een heel jaar tot onze beschikking en konden zo veel grotere stappen maken in onze hulp aan Anlong Khong.

Nieuwsgierig naar wat zij allemaal beleeft heeft en welke resultaten er zijn geboekt? Lees het in Heida's Weblog op deze site.

Uw donatie maakt het verschil.