Actieve Hulp Cambodja Projecten Weblog Fotoalbum Ik wil helpen Sponsors Vrijwilligers
Plaatsgevonden sponsoractiviteiten

Deze sponsoractiviteiten zijn georganiseerd ten bate van de Stichting Actieve Hulp Cambodja.

Iedereen ontzettend bedankt voor jullie steun en inzet!

Communicatjes krijgen les over Cambodja en zamelen geld in
In juni 2011 mocht Heida Raven van AHC uit handen van communicatjes uit Hoensbroek een mooi bedrag in ontvangst nemen voor schoolboeken voor Anlong Khong. De kinderen hebben tijdens hun communie geld ingezameld voor het goede doel en Heida is op de scholen langs geweest om de kinderen te laten zien hoe het leven in Cambodja eruit ziet.

Uitreiking cheque Hoensbroek


Presentatie en fundraising voor nieuwe schoolboeken
In november 2009 organiseerden Claus en Sylvia Kempe een presentatie-avond over Anlong Khong en haalden geld op voor nieuwe schoolboeken voor de Engelse les.


Cambodia Experience en Cambodian Party in Almere - Expo in Rotterdam
Deelnemers aan het vrijwilligersproject 2009 hebben een expositie, feest in Cambodjaanse stijl en Experience met live-muziek georganiseerd om geld in te zamelen voor de hen gestartte projecten in Anlong Khong.


Babykleertjes voor Anlong Khong
Jurgen Bravenboer had nog babykleertjes van zijn kinderen en gaf deze mee aan Heida om uit te delen in Anlong Khong.


Yoga & Meditatiedag Yoga Spirit te Leiden
Op 11 mei 2008, Eerste Pinksterdag, namen de deelnemers aan de Yoga & Meditatiedag van Yoga Spirit in Leiden de heldenhouding aan om een sportieve bijdrage te leveren voor Actieve Hulp Cambodja. De organisatie en deelnemers waren erg enthousiast en de in Cambodja gemaakt zijde yogatassen (zie www.shopandhelpcambodia.com) vonden gretig aftrek. Zeker voor herhaling vatbaar deze dag!


Diner musique et poétique
Op 8 december 2007 organiseerde Aw'-kun Shop + Help, onze winkel in de hoofdstad van Cambodja, een avond vol Franse muziek en poëzie. Niet verrassend dat de deelnemers aan dit Charity Dinner voornamelijk uit de Franse expat community van Phnom Penh kwamen. Een streling voor tong en oren deze avond.


Kerstactie OPDC Leiden
Het OPDC uit Leiden had de kerstperiode op hun school in het teken gezet van Cambodja en geld ingezameld voor Actieve Hulp Cambodja. Om de leerlingen de kans te geven al hun vragen over ontwikkelingswerk en het leven in Cambodja te stellen, installeerde Heida zich achter de webcam om alle brandende vragen van de leerlingen Live vanuit Cambodja te beantwoorden. Lees hier Heida's blog over deze leuke sessie.


Valori
Valori geeft haar medewerkers elk jaar de kans 1 extra vrije dag aan het werken voor een goed doel te besteden. Maar ook kunnen medewerkers ervoor kiezen de financiële waarde van die dag aan één van 3, vooraf door stemrondes bepaalde, goede doelen te doneren. Actieve Hulp Cambodja is 1 van de 3 gelukkige stichtingen die dit jaar door medewerkers van Valori wordt gesteund.


12 Bruggen Skatetocht Leiden, 1 juli 2007
Zondag 1 juli 2007 organiseerde de Wijkraad Stevenshof in samenwerking met Skate-fun en de IJsvereniging Rijndijk/Hoge Mors voor jong en oud een grandioze skatetocht in de sfeer van een heuse Elfstedentocht, compleet met juichend publiek op de bruggen, stempelposten, kluunplaatsen en koek-en-zopiekramen. Deelname was niet alleen goed voor lijf en leden, maar ook beregezellig!

Door de deelnemers is fantastische bijdrage voor Actieve Hulp Cambodja bij elkaar geskate!


12 Bruggen Skatetocht 2007 Leiden, presentatie op basisscholen
Voorafgaand aan de 12 Bruggen Skatetocht heeft Actieve Hulp Cambodja op Leidense basisscholen uitleg gegeven over leven van de kinderen in Cambodja. Vol verbazing hoorden de leerlingen dat ze in Cambodja insecten eten en dat kinderen daar vaak al jong moeten werken en niet eens een PSP hebben.


Kerstactie ion-ip b.v. 2006
ion-ip b.v. laat elk jaar de kerst-relatiegeschenken achterwege en doneert het geld aan een goed doel. De medewerkers van ion-ip mochten goede doelen voordragen, waarna Actieve Hulp Cambodja overtuigend de meeste stemmen binnenhaalde. De medewerkers van ion-ip kozen massaal voor AHC als het goede doel dat in 2006 hun kerst-donatie mocht ontvangen.

(niet verwonderlijk als je bedenkt dat Heida als Management Assistent voor ion-ip werkte en alles op alles zette haar collega's tot stemmen over te halen)


Handgemaakte t-shirts Made by Mieke
Met een stapel overgebleven witte Skate-fun t-shirts kroop Mieke Meskers achter de naaimachine om hiervan vrolijk gekleurde shirts te maken die zij te koop aanbood aan de leden van haar skateclub Skate-fun. De opbrengst doneert Mieke aan Actieve Hulp Cambodja.

Mieke Meskers: 'Ik zag de t-shirts liggen en dacht "hier kan ik wat mee!" Ik heb veel enthousiaste reacties gehad op de t-shirts. Op deze manier help ik met veel plezier AHC!'


Knuffelmuis
Margo Jansen kreeg vele muizen ter beschikking om uit te delen aan kinderen die wel een knuffel konden gebruiken. Actieve Hulp Cambodja mocht er 120 uitdelen. De muizen zijn per boot op weg gegaan naar Cambodja.


Intratuin Poldercross 2005, Warmond

Tijdens de Intratuin Poldercross konden de deelnemers en het publiek voor een euro op de kop van jut slaan om symbolisch aan de toekomst van Cambodja te bouwen. Intratuin Voorschoten verdubbelde de opbrengst.


Skate-fun Rondje Ringvaart 2005, Lisse
Skatebedrijf Skate-fun organiseert ieder jaar het Skate-fun Rondje Ringvaart. Een skatetocht om de Haarlemmermeerpolder van 65 kilometer. De deelnemers doneerde een leuk bedrag voor Actieve Hulp Cambodja.


Rolschaatsgezelligheidstocht 2004, Lisse
Ieder jaar wordt tijdens de feestweek van Lisse de rolschaatsgezelligheidstocht gereden. Deze wordt georganiseerd in samenwerking met Rotaract Duin- en Bollenstreek, de Harddraverijvereniging en Skate-fun. Een deel van de opbrengst van deze tocht gaat naar een goed doel. In 2004 hebben zij gekozen voor Actieve Hulp Cambodja. Mede dankzij deze bijdrage is het mogelijk geweest het Anlong Khong kleuterschoolproject succesvol op te starten.

Uw donatie maakt het verschil.